Välkommen till Näsviken, strax väster om Hudiksvall.

Här gör vi kartor av alla slag. Kartor för tryck lika väl som bildskärmskartor.
Turistkartor, stadskartor, världskartor, industrikartor, skattkartor...

Behöver du en karta som inte finns, eller som ska se ut på ett speciellt sätt, så hör av dig.
Här är några exempel från de senaste årens produktion:

 

Kartan över Peru
ingår i en serie av kartor över jordens alla länder. De är framtagna för att se bra ut på en bildskärm (som denna), inte för att tryckas på papper. Kartorna kan levereras direkt som dom är, men kan också redigeras efter önskemål.
Kartor över valda delar av världen
går att ta fram ur vårt grundmaterial. Här har vi gjort ett utsnitt ur en Skandinavienkarta för att visa var Hudiksvall ligger. Sätt ditt företag på kartan och passa också på att visa var i världen dina återförsäljare och samarbetspartners finns.
Hur hittar man från Arlanda?
Företaget Sunfab ville ha en enkel karta till sin websajt, en karta som gick snabbt att ladda ner. Klicka på kartutsnittet så får du upp hela.
Iggesunds Bruk
behövde en lättläst karta över fabriksområdet. En karta för eget bruk men också att sätta i händerna på besökande entreprenörer. Kartan finns nu i ett flertal versioner. Här är det ambulansstationerna som visas.
Sveriges län och kommuner
Grundmaterialet till den här kartserien tog vi fram när svenska Röda Korset gjorde en omorganisation för ett par år sedan. Även denna karta kan redigeras för olika andra ändamål.
Dellen
är en fascinerande sjö som tillkom genom ett meteoritnedslag för miljoner år sedan. I samarbete med Stockholms Universitet sjömätte och karterade vi sjön på 80-talet. Resultatet blev en kombinerad djup- och turistkarta, en karta för flera ändamål.
Säfflebussen
behövde en karta för att visa sitt linjenät. En enkel men tydlig karta i svartvitt. Att göra läsbara kartor med hjälp av bara en färg är en konst i sig.
Diagram, tabeller, flödesscheman
Är du trött på ritprogrammens automatiska diagramfunktioner? Här går ingenting med automatik. Vi tar fram illustrationer efter att först ha tänkt till lite. Så att bilden verkligen visar det du vill visa.
Din karta
har vi ännu inte lagt in, men vi ser fram mot att få göra det. Hör av dig så tar vi fram den karta du behöver. Till websajten, reseguiden, foldern, annonsen, informationstavlan, skattjakten eller vad det nu kan vara.

 

Terra Firma Sigurd Melin, Forssåvägen 13 F, 820 64 Näsviken
Tel. 0650-30140
Mail: sigurd.melin@terrafirma.se

Huvudsida